Home
DE / EN

Vissza

AutoCarma Zugló

AutoCarma Zugló

4.4

89%

73 Értékelés

Deés utca 1.

1147 Budapest


Volkswagen

Szerviz

ŠKODA

Szerviz

Volkswagen Haszongépjármű

Szerviz

Értékelés

5 csillag

 

(54)

4 csillag

 

(8)

3 csillag

 

(4)

2 csillag

 

(3)

1 csillag

 

(4)

Összelégedettség

4.51

Ügyfélkezelés

4.66

Szervezet

4.52

Szakértelem

4.63

Elégedettség a modellel

4.67

További értékelések

1
Volkswagen

Szervíz értékelés

Kereskedés összértékelése (hitelesített): Az észrevételeimet mind leírtam az előző mezőkbe. Javításminőség: Olajcserét, gumicserét, külső-belső tisztítást kértem, valamint jeleztem hogy tolatásnál hangos, zavaró, búgó hangot hallok. Az olaj és gumicsere, rendben volt. Sajnos azonban a külső-belső takarítás egyáltalán nem. Látszott hogy valamit maszatoltak vele, de a felnik koszosak voltak, az ablak pedig csíkos, ennél még a benzinkúton is alaposabban húzom le magamnak az ablakot. A belsőben pedig ki lettek rázva a gumitálcák, de alatta a kosz már nem lett kitakarítva, hanem vissza lett rá téve a gumitálca. A portörlés is felemásan sikerült, az ajtón például állt a por, a zongoralakk szintén foltos maradt. A búgó hangra azt mondták hogy normális jelenség és nincs vele tennivaló. Szeritem nem normális jelenség, mert korábban nem csinálta az autó és rendkívül zavaró hangos búgó hangot ad ki tolatásnál. Nem kaptam rá megoldási javaslatot sem. Szervezettség: A búgó hang javítására nem tettek javaslatot. Az átvizsgálás után nem hívtak fel hogy még fennáll a probléma és hogyan lehetne orvosolni. Ezen felül pedig reggel vittem oda az autómat 09:30 körül és azt kértem hogy 15:00-ig legyen kész. Megerősítették hogy ez nem probléma, ehhez képest 16:30 körül sikrült átvennem az autót.

Service

István S.
5/14/2024
5
ŠKODA

Korrekt szerviz

Kereskedés összértékelése (hitelesített): Az ügyintéző nagyon közvetlen és korrekt. Megbízható, ár érték arányban verhetetlen.

Reparatur

Service

Richárd K.
5/2/2024
5
Volkswagen

.

Service

György D.
4/28/2024
4
Volkswagen

Autocarma

Service

André S.
4/26/2024
5
Volkswagen

Korrekt Carma

Kereskedés összértékelése (hitelesített): Kommunikáció és segítőkészség.

§57a-Begutachtung (Pickerl)

Katalin O.
4/26/2024
5
Volkswagen

Minden ok.

§57a-Begutachtung (Pickerl)

Csaba K.
4/23/2024
4
Volkswagen

Sos modul csere

Kereskedés összértékelése (hitelesített): Sikerult a javitast elvegezni, a biztositasi ugymenetet is segitettek elvegezni! Sajnos az alkatresz beszerzes a tervezetnel lassabb volt, ill a kocsit koszosan kaptam vissza. (Tarolas soran raesett eso + falevelek. ) A javitas ami egyebkent szeriahiba, de a vw nem fizeti 410e ft.

Reparatur

Dániel P.
4/22/2024
2
Volkswagen

Egy rosszul sikerult munkanap es panaszkezeles hianyanak eredmenye

Kereskedés összértékelése (hitelesített): 20% dragabb lett a javitas a tervezettnel, pedig nem volt semmi extra munka vagy nehezseg. A villaskulcsot a feknyergen hagytak. 1 automosast igertek karpotlasnak. A hivatalos panaszlevelemre 2 honap utan se kaptam valaszt, pedig meg az autocarma ugyvezetojet is felhivtam, aki lerazott, mondvan majd a kollegai valaszolnak. Javításminőség: A feknyergen hagytak a villaskulcsot. Ut kozben vettem eszre. Szerencsere nem lett baleset.

Service

Dániel P.
4/22/2024
5
ŠKODA

Gyors, korrekt

Kedves és gyors csapat! Korrekt ár! Ajánlom!

Sonstige

cég H.
4/19/2024
5
ŠKODA

Azs

.

Service

Zsolt A.
4/13/2024
5
Volkswagen

Újabb mérföldkő....

Kereskedés összértékelése (hitelesített): Régi, visszajáró ügyfélként minden alkalommal elégedetten távozom, mind a szervíz munkatársai, mind a munkafelvevő maximális bizalmamat élvezik - ami köszönhető a sokéves kiváló, hibátlan munkának, a már-már családias, közvetlen légkörnek és professzionális hozzáértésnek.

cég P.
3/30/2024
5
ŠKODA

Megelégedés

Barátságos, érthető kommunikáció, tökéletes munkavégzés, kedves kiszolgálás.

Service

Csiszár I.
3/28/2024