Home
DE / EN

A car.advisor-ról

A car.advisor egy webportál, amelyen az ügyfelek a Volkswagen cégcsoporthoz tartozó márkák üzemeinek szolgáltatását illetve a többletfelszereltséghez kapcsolódó szolgáltatásokat értékelhetik.

1. car.advisor a következő funkciókat kínálja

1.1. Márkakereskedések és -szervizek értékelése

A platform lehetőséget ad az autókereskedés ügyfeleinek/látogatóinak, hogy nyilvánosan értékeljék az autókereskedésben tett látogatásukat.

1.1.1. Hitelesített értékelések

Néhány nappal a márkaszervizben történt látogatást követően az ügyfél kap egy e-mailt, amelyben arra kérjük, hogy értékelje az üzemet.Ha az ügyfél ilyen módon adja le értékelését, akkor tudjuk, hogy valójában ebben a márkaszervizben járt – értékelés a car.advisor platformon megkapja „Hitelesített értékelés” minősítést.

1.1.2. Nem hitelesített értékelések

Az ügyfelek meghívó nélkül is értékelhetnek egy márkakereskedést vagy -szervizt e-mailben – ezekben az esetekben például az ügyfél e-mail címe nem ismert, vagy az ügyfél egy régebbi látogatást értékel. Ehhez felkeresi a kereskedés weboldalát és így részt tud venni az értékelési folyamatban. Mind magát a üzemet, mind a munkavállalókat (de nem nyilvános egyéni értékelésben) és az igénybe vett szolgáltatást értékeli - függetlenül attól, hogy gépjármű vásárlásról vagy szerviz látogatásról van szó. Ezenkívül az ügyfél írhat egy extra értékelést és ajánlhatja a céget. A részletes értékelésekből minden üzem esetén egy összértékelés kerül kiszámításra.

1.2. Partner/üzem keresése

A car.advisor weboldalon az ügyfelek információkat és véleményeket olvashatnak a márkakereskedésekről és -szervizekről, melyek segítik őket a döntéshozatalban.
- Az ügyfelek a weboldalon az igényeiknek megfelelő üzemekre kereshetnek rá.
- Az olyan paraméterek, mint a közelség vagy az átlagos összértékelés segítik a keresést.
- Az márkakereskedéseket részletesen bemutató oldalon az ügyfelek közelebbről is megtekinthetik az értékeléseket, illetve szerviz időpontot is egyeztethetnek.

1.3 Többletfelszereltségeket értékelni

A car.advisor keretében az ügyfelek az autók kiegészítő felszereltségét is értékelhetik. Két hónappal a jármű megvásárlása után kapnak egy e-mailt, amelyben arra kérik őket, hogy értékeljék az autójuk kiegészítő felszereltségét. Ezek az értékelések a márkák honlapjain az adott márka Autókonfigurátorában megjelennek, és segítik a többi felhasználót a vásárlási döntésük meghozatalában.

2.Jogi nyilatkozat

A platformon generált hozzászólások semmilyen módon nem tükrözik a Porsche Austria véleményét, nézeteit és értékelését, és nem köthetők a vállalathoz. A bejegyzések pontossága bejegyzés szerzőjének felelőssége. A car.advisor vagy a regisztrált kereskedők nem változtatják meg az értékeléseket. A car.advisor azonban fenntartja magának a jogot, hogy bizonyos hozzászólásokat értesítés nélkül töröljön, ha azok etikátlan, sértő vagy illegális kijelentéseket tartalmaznak, vagy ha olyan jellegűek, amelyeket a car.advisor elfogadhatatlannak minősít.

3. Adatvédelem

Az ügyfél mindenkor rendelkezni tud az adataival, és bármikor szerkesztheti és törölheti az értékeléseket. Az értékelés csak regisztrációval lehetséges, egy e-mail cím megadása mellett. Az ügyfélfiókot a felhasználó bármikor törölheti , függetlenül az elvégzett értékelésektől. Ha a hozzászólásokat is el kell távolítani, ezt külön lépésben kell megtenni. Az ellenőrzött ügyféllel a kereskedő a márkakereskedésben tett látogatás adatai alapján felveheti a kapcsolatot az értékelés tisztázása érdekében. A vélemények a teljes keresztnév és a vezetéknév első betűjének közlésével jelennek meg.