Home
DE / EN

Vissza

AutoCarma Zugló

AutoCarma Zugló

4.7

93%

87 Értékelés

Deés utca 1.

1147 Budapest


Volkswagen

Szerviz

ŠKODA

Szerviz

Volkswagen Haszongépjármű

Szerviz

Értékelés

5 csillag

 

(72)

4 csillag

 

(7)

3 csillag

 

(4)

2 csillag

 

(1)

1 csillag

 

(3)

Összelégedettség

4.68

Ügyfélkezelés

4.77

Szervezet

4.73

Szakértelem

4.78

Elégedettség a modellel

4.73

További értékelések

5
ŠKODA

Octavia javitas

Kereskedés összértékelése (hitelesített): Mindenki nagyon kedves volt. Korrekten mindenrol kaptam tajekoztatast. Szuperul fut a kocsi azota.

Reparatur

Annamária M.
9/23/2023
5
ŠKODA

Éves szerviz

Service

Tamás V.
9/8/2023
5
ŠKODA

Általános szerviz

Kereskedés összértékelése (hitelesített): Kedves fogadtatás, teljeskörü tájékoztatás.

Service

András T.
8/23/2023
5
ŠKODA

Olajcsere gyorsan

Varga Norbertel egyeztettünk időpontot, Az autómat gyorsan megcsinálták. Közben kényelmesen meg tudtam várni, a gyors wifin még dolgozni is tudtam. A kávé is finom.

Service

László B.
8/3/2023
5
Volkswagen

És ismét...!🤗

Kereskedés összértékelése (hitelesített): Sokadik alkalommal tapasztalom a legszemélyreszabottabb, hozzáértő és gyors munkát, ügyfélkezelést. A legjobb szervízem.

Service

Software-Update/-Upgrade

Reparatur

cég P.
7/23/2023
5
ŠKODA

Octavia IV.

Kereskedés összértékelése (hitelesített): Segítőkész kapcsolattartó, a probléma miatt volt helyszíni kiszállás is. (Garanciális hiba)

Software-Update/-Upgrade

Zsolt T.
7/21/2023
5
Volkswagen

Olajcsere, szerviz

Telefonon jelentkeztem be. A megbeszélt időpontra érkezéskor az autóm, és ez én adataim felvétele simán és gyorsan ment. Az autót ott hagytam napközben, a szerviz során a szerelők észlelték, hogy a fékek cserére szorulnak, melynek a cseréjét meg is beszéltük telefonon. Nagyon kedvesek és segítőkészek voltak, ajánlom mindenkinek.

Reparatur

Service

Takács E.
7/12/2023
1
ŠKODA

Ügyfélélmény 0 elvégzett munka értéke 0

elégedettség a kommunikációs csatornával: Nem kaptam meg a kért írásos árajánlatot javító javaslatok: Zárjanak be. Ma. Javításminőség: "Minden termék annyit ér, amennyit a mögötte lévő szolgáltatás" (Henry Ford) Ez a termék annyit ér, amennyit fentebb leírtam. Ez a munka is, amit elvégeztek. Önök nagy bajban vannak. Kereskedés összértékelése (hitelesített): - Két héttel a szervizlátogatás előtt egyeztettük az időpontot azt követően, hogy egy hónappal korábban kértem, de nem kaptam írásbeli ajánlatot a majdan elvégzendő munkáról (olajszerviz, ellenőrző szerviz, vezérlés csere) - Pénteki napra kaptam időpontot reggel 8 órára, mely időpont előtt a szerviz előtt vártam. - 10 órakor az autóm még érintetlenül állt a szerviz előtt a parkolóban (8:05-kor a munkafelvevő megnyitotta a munkalapot, körbefotózta az autót) - Nem tudom mikor kezdődött meg a javítás, mert időközben elvittek dolgozni (az autóm munkaeszköz egyébként) - 16 órakor hívtak, hogy nem lesz kész az autóm, mert szivárgott egy főtengely szimering és a ragasztásnak 4 órát kell száradnia. Mondtam rendben, nekem jó este 8-kor is az autó de Szlovákiába kell mennem, mert másnap kora reggel egy rendezvényen kell megjelennem. Azt mondták így sem lesz jó, mert akkor már nincsen munkaidő.... - Bementem az autóban maradt személyes holmijaimért a szervizbe (vidékről). Ott találkoztam a tulajdonossal, akinek jeleztem, hogy kárt okoztak nekem, elcsúsztak az autó javításával, ezért nem tudják nekem visszaadni, elvárnám, hogy kompenzáljanak. Arrogánsan közölte velem, hogy ha nem tetszik, éljek panasszal, de ő engem nem kompenzál semmiben, mert ez rejtett hiba volt. Nem volt rejtett hiba, mert a vezérlés lebontásakor már látnia kellett a szerelőnek a szivárgó szimeringet, annak ugyanis olajpor nyoma van a blokk alján most is. Nem fogtak hozzá az autóhoz a 8 órai érkezés ellenére, elcsúsztak az idővel és nem fért bele a ragasztás száradási ideje a napba. Ennyi történt. - azért 1 csillag, mert nullát nem tudok adni. A tulajdonost 30 éve ismerem, elképzelni sem merem hogy beszélt volna velem, ha nem ismerjük egymást...botrány, a reklamációkezelés összes hibáját elkövette ez az ember. 0 az igazi értékelés. Nem, valójában 00. Reklamációkezelés 00 Ügyfélémény 00

Service

cég R.
7/11/2023
1
Volkswagen

Egyáltalán nem ajánlom.

Autónk meghibasodott,telefonon kerestük fel Őket,azt mondták,hogy később vissza hívnak,persze nem hívtak egész nap vártuk .Miután újra hívtuk Őket azt mondták ki jönnek megnezni az autót,persze nem jöttek,késő délután újra hívtuk,azt mondták holnap.Termeszetesen a következő napon sem érkeztek meg még csak egy telefon hivast sem ejtették meg hogy ne várjuk nem jönnek vagy hasonlóak. Többszörös telefon hivasra a későbbiekben nem reagáltak.Igy két napunk ment arra,hogy vártunk a semmire. Senkinek nem ajánlom.

Reparatur

Gorondi I.
7/5/2023
5
ŠKODA

Ajánlom az AutoCarmát

Kereskedés összértékelése (hitelesített): Precizitás, kiszolgálás, emberség

Software-Update/-Upgrade

§57a-Begutachtung (Pickerl)

Péter K.
6/9/2023
4
Volkswagen

Szervíz

Kereskedés összértékelése (hitelesített): A korábban említett árajánlat elmaradása. Ügyfélkezelés: Szerettem volna kérni egy további javításra egy árajánlatot, de nem kaptam.

Reparatur

Kálmán D.
6/5/2023
5
ŠKODA

jó szervíz

Kereskedés összértékelése (hitelesített): hozzáállás, személyzet kedvessége, gyorsaság

Service

Garantie/Gewährleistung

Tamás K.
6/5/2023